Heb ik een gevoelige huid?

Zeepvrij Wastablet Bekijk product

Je hebt last van een gevoelige huid als je huid sterk reageert op invloeden van buitenaf. Bijvoorbeeld als je in contact komt met bepaalde productingrediënten, of door een reactie op felle zon en andere weersomstandigheden. Daarnaast speelt erfelijkheid natuurlijk een rol. Ook je levensstijl kan invloed hebben op je huid: veel stress, roken en alcohol kunnen ervoor zorgen dat je huid heftiger reageert dan normaal. Dit kan zich uiten in rode vlekken, jeuk of een branderig gevoel.

Als je huid bovenstaande kenmerken vertoont dan is het belangrijk om huidverzorgingsproducten te gebruiken die vrij zijn van ingrediënten die de huid kunnen irriteren, zoals bijvoorbeeld zeep of alcohol. Kies producten die ingrediënten bevatten die huidirritatie verminderen. 

Sebamed heeft een groot assortiment met zeepvrije reinigings- en verzorgingsproducten die de vochtbalans van de huid herstellen. 

Probeer Sebamed Als je last hebt van een overgevoelige huid, huidirritatie of andere alledaagse huidproblemen dan wil je zeker weten of jouw huidverzorging mild genoeg is voor jouw huid. Wil je sebamed graag eens proberen? Bestel dan een gratis sample. Ik wil een gratis sample

Lees ook

Help, ik heb last van een droge huid! Lees meer
Eczeem, wat nu? Lees meer
Ik heb Psoriasis Lees meer